Pilen elcykel

kr27,245kr28,245

Nollställ

Pilen elcykel

Beskrivning

Pilen EL1 Duragrön är vår första elassisterad cykel på känt Pilenmanér har dem konstruerat en elcykel som skiljer sig från andra på marknaden genom att den faktiskt är både rolig, balanserad och förtroendeingivande att köra. EL1 har en helt egen mycket personlig svensk funktionell stil och bekväm upprätt körställning. Cykeln har extra lågt insteg som passar alla utan att tumma på stabilitet och körglädje.

Elcykeln som fortskaffningsmedel har slagit igenom stort i stora delar av världen och vinner popularitet när du vill cykelpendla, storhandla och slippa åka bil och buss. Livet som cyklist blir gladare då du får hjälp vid motvind, uppförsbackar och slipper oönskad flåsighet. Elcykeln har också blivit en favorit bland människor som kanske inte har superkondis eller för riktigt långa upptäcktsfärder. Att hämta barnen på dagis blir ett rent nöje. Och det känns alltid bra att tänka på naturen och inte bidra till nedsmutsning och buller.

Normal leveranstid är 1-2 veckor

Mer information

Broms

Fotbroms, Skivbromsar

Färg

Ram

56 cm

Varumärke

Pilen cykel

Växlar

,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Pilen elcykel”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Cykelbutik Solna

Vill du testa cykeln innan ni köper den? Kontakta vår butik i Solna och se om den är tillgänglig i butik! Där har vi våra experter som kan hjälpa er om cykelmodeller och mycket mer.